Smaken är som baken

Smaken är som baken brukar man säga, och så är även fallet med humor. Det jag tycker är roligt kanske någon annan inte ens drar på munnen åt, och det någon annan kan skratta hysteriskt åt ser jag inte alls det roliga i. Varför det är så kan man väl bara spekulera i. Varför uppfattar min hjärna det här som roligt när din hjärna inte gör det? Vi får nog helt enkelt bara acceptera att vi är olika, och att smaken är som baken – delad.

En sak som jag alltid skrattar åt är Monty Python’s klassiska sketch med Silly walks. Monty Python-gänget har gjort väldigt mycket roligt, bland annat filmerna Life och Brian och The holy grail. Min favoritscen i Life of Brian är helt klart när Brian, som ska korsfästas av misstag, är på väg att hämta ut sitt kors tillsammans med flera andra varav en är en riktigt lustigkurre. Här kommer den!

Och självklart måste jag ju också visa Silly Walks, så att ni får skratta riktigt ordentligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *