Pigg nykomling i garageportssverige

Sandöporten har inte funnits på marknaden speciellt länge, men har redan börjat göra avtryck på den svenska marknaden för garageportar. Detta genom en gammal beprövad strategi bland de som vill slå sig in på en existerande marknad: erbjud bra produkter till attraktiva priser. Detta har slagit väl ut, och man har lyckats över förväntan med att slå sig in på den svenska marknaden. Dock, Sandöporten har haft en svag punkt. När man köpt en garageport från Sandöporten så har de förlitat sig på underentreprenörer för installation och service. Detta har fungerat tillfredsställande, men inte varit helt optimalt. Framgångarna har dock lett till att man nu startat ett dotterbolag, Sandögruppens Bygg, Montage och Service AB.

Det borde framgå av namnet vad detta dotterbolag sysslar med: installation och service för Sandöportens garageportar. Detta kommer definitivt att göra situationen ännu bättre och säkrare för företagets kunder. Dock, namnet är en aning missvisande, då dotterbolaget inte enbart kommer att arbeta med Sandöportens produkter, utan det står dem fritt att även montera och serva garageportar från andra leverantörer. Men poängen är att de alltid kommer att finnas där för Sandöportens kunder, vilket säkerställer tillgänglighet och kvalitet vad gäller montering och underhåll.

Att Sandöporten nu startar ett dotterbolag med inriktning på montering och service visar också på att man inte är en dagslända på den svenska garageportsmarknaden, utan man markerar tydligt att man är här för att stanna och tar det hela på största allvar. Än så länge är företaget relativt okänt, men detta kan vara ett första steg till att bli ett namn på var mans läppar. Detta är givetvis bara positivt: ju fler företag som kämpar om köparnas gunst, desto bättre för konsumenterna. Att kunna välja mellan flera pålitliga leverantörer innebär i stort sett bara positiva saker när man ska köpa en garageport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *