Passat – en pålitlig bil

Volkswagen passat är en riktigt klassisk bil som funnits i över 40 år nu. Givetvis är det inte samma bil nu som då, utvecklingen vad gäller bilar har faktiskt gått framåt sedan dess. Men det går ändå en röd tråd genom alla de modeller av Passat som passerat under årens lopp. Passat är en pålitlig bil, som man kan lita på i alla väder. Den är ett exempel på Tysk effektivitet när den är som allra bäst. Lite tråkig kanske någon säger, men herregud! Det handlar om en bil, en nyttosak. Den ska transportera dig (och din familj) dit du vill komma på ett så effektivt och bekvämt sätt som möjligt. Alla bilar behöver inte vara sportbilar, vissa av dem är först och främst till för nytta, inte nöje.

Den pålitligheten gör att det också finns en annan fördel med att äga en Passat. När det börjar bli dags att byta upp sig (till nästa Passat-modell, givetvis) så kan man vara säkert på att få ett bra andrahandsvärde för den. Men, och det finns ett men, det kräver att du servat din bil hos en riktig auktoriserad Volkswagen verkstad. Om serviceboken visar att du anlitat icke-auktoriserade verkstäder så kommer andrahandsvärdet att sjunka med många, många tusenlappar, oavsett om de gjort ett bra jobb eller inte.

Dessutom så förtjänar ju din Passat det allra bästa, och hos en auktoriserad Volkswagen verkstad så kommer bilen att servas och repareras med verktyg speciellt framtagna för din bilmodell, samtidigt som alla reservdelar är originalreservdelar (också det något som håller andrahandsvärdet uppe). Eftersom din Passat är en så trogen och pålitlig bil ska du inte bedra den genom att skicka iväg den till en icke-auktoriserad verkstad. Det blir varken du eller den glada över. Du förtjänar det bästa och det gör din bil också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *