Om bloggen

Det här är bloggen som kommer handla om det allra godaste i livet, humorn! Det är många i dagens samhälle som är alldeles för seriösa. Det måste vara jobbigt att hela tiden ta sig själv och samhället på ett så pass seriöst sätt, men visst finns det tillfällen för det också. Dock är det viktigt att ta tillvara på de där stunderna i livet som faktiskt gör det lite mer underhållande och se till att man faktiskt tar sig tid till det. Det är kanske livet allra viktigaste del och helt seriöst, hur kul skulle det vara att finnas till om man inte fick skratta lite emellan alla seriösa stunder som existerar?

Tack vare nätet så har det aldrig någonsin funnits en så stor källa till humor som det gör just nu. Vi ska vara väldigt tacksamma för den utveckling som vi kan se för hade det inte varit för den hade våra liv förmodligen varit betydligt mindre underhållande. Nätet erbjuder mängder av humor som passar de allra flesta och alla dessa genrer inom humorn är väl representerade på sina håll på nätet. Det betyder alltså att man inte behöver ta sig långt för att hitta sin typ av humor och det innebär att nätet har blivit en helt ovärderlig skatt av nöje och skoj.

Humorn kommer till uttryck på lite olika sätt på nätet. Antingen är det genom klassisk text, där skämt, roliga historier eller dråpliga händelser inträffar. Humor finns också, väldigt utbrett, i videoform. De allra flesta av oss känner säkert till dolda kameran eller americans funniest homevideos och själva tanken bakom dessa har förflyttats till nätet. Dessutom finns det flera klipp med skådespelare som är helt fantastiska, precis som det finns tecknade varianter som är vackra och roliga. Men det slutar inte där. Humor finns i princip överallt. Hela webbsidor dediceras till ett visst ämne, den massiva bildbank som finns och alla roliga ljudklipp. Nätet är med andra ord grundbulten för utvecklande humor och något som jag aldrig kommer att tröttna på. Här kommer ni få dela min humorresa på nätet så ta mig i hand och bereder på att få skratta!

Just another Sites site