Hög tid för att planera för semestern!

Det kanske börjas tidigare och tidigare för varje år, men det börjar faktiskt bli så att man längtar efter att få komma bort och att det ska bli sommar och semester. Jag känner att det här med att jobba en himla massa varje år börjar ta på krafterna, och helst hade jag ju såklart sett att man hade fått mer semester att använda sig av, med det går ju såklart inte. Man måste ju för egen del och samhällets del vara med och bidra, och många gånger är det ju också kul, men det tar som sagt på krafterna.

Tidig planering en lösning
Så när man befinner sig i dessa oxveckor som är helt befriade från allt vad extra ledig heter och det enbart är mörkt och kallt ute så längtar man lite extra till sommarsemestern. Tiden just nu går helt enkelt alldeles för långsamt för att man ska kunna hitta någon njutning i det, och det är väl klart att det är många vintersportare som njuter i fulla drag just nu, men jag är inte en av dem och kommer nog heller aldrig vara, även om camping i Dalarna säkert skulle fungera på vintern också.

För det är just camping som jag har börjat planera på nu inför sommaren. Jag har länge velat se Sverige från den finaste sidan, och av allt att döma så är det Dalarna man ska vända sig till för att verkligen få uppleva det som är det fina med Sverige. Allt från dalar och berg till härliga öppna slätter i ett och samma landskap, det är inte många som lyckas med det. Jag har speciellt spanat in www.alvdalenscamping.se som en bra alternativ att stanna vid, och med tanke på var i Dalarna som Älvdalen ligger så lär jag och familjen knappast bli besvikna på det som erbjuds där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *