Fler förändringar i köket

För lite drygt ett år sedan bytte vi köksluckor här hemma, och jag måste säga att det var ett väldigt bra beslut. Jag trodde ärligt talat inte att byte av köksluckor skulle göra så stor skillnad, men det var som natt och dag. Trots att bara luckorna byttes så blev det som ett helt nytt kök. Det blev mycket fräschare och vi är supernöjda med vårt val av luckor. Vi valde att anlita malarkok.se och det hela gick väldigt snabbt och smidigt. En montör kom hit och satte upp luckorna och på en dag hade vi fått vad som kändes som ett nytt kök.

Det finns dock en sak i köket som vi fortfarande stör oss på, och det är tapeten på vår lilla fondvägg bakom matbordet. När vi flyttade in här tänkte vi knappt på tapeten då köksluckorna var det stora problemet. Tapeten var nästan det snyggast i rummet nu, och när vi hade bytt köksluckor kändes det så bra att vi tänkte att tapeten kunde få sitta kvar. Men nu när vi har haft det så här i ett år så känner vi ändå att tapeten inte riktigt rimmar med resten av köket, så nu ryker den. Nu har vi bestämt oss för att sätta upp en ny.

Dags att tapetsera
Att tapetsera är väl inte min starkaste sida, och hade det handlat om ett helt rum så hade jag anlitat hjälp, men när det nu bara är en liten fondvägg så tror jag inte att det är några problem för mig att göra det själv. Det är ju så enkelt nu för tiden dessutom, när det finns tapeter som man kan limma upp direkt på väggen som inte behöver ligga och svälla och så som man var tvungen att göra med tapeter förut. Nu gäller det bara att komma överens om vilken tapet vi ska välja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *